визит карта | Кафе пауза

Кул визит-карта која може да ви послужи и како ренде

Интелигентен, оригинален и ефективен потег за привлекување муштерии. ;)
Датум: 26 јун 2013
, Автор:

Дизајнирајте визит карта со помош на психологијата

Визит картата може да привлече позитивно внимание кон вашиот бренд доколку водите сметка за влијанието кое таа треба да го има врз луѓето.

Производи инспирирани од Фејсбук

Обидувајќи се да бидат поинвентивни, а преку тоа да привлечат поголем интерес кај купувачите, производителите почнаа да ја употребуваат моќта на Фејсбук.