Како едноставно да направите сами лажен прозорец во визбата?

Доколку имате визба или подрум кои се мрачни бидејќи едноставно се опколени само со ѕид, тогаш можеби е време да направите мала промена во дизајнот – особено ако често ги користите овие простории.
Датум: 29 фев 2016

Мачиња ја истражуваат визбата на сопственикот

Две слатки мачиња „преговараат“ кое прво да тргне во истражувачка мисија во визбата на сопственикот. Едното од нив, одлучува да зачекори прво. Но, наместо логистика, второто маче-извидник го турнува по скалите.
Датум: 03 јан 2012
, Автор:

Куќа на плажа која ја успокојува вашата душа

Тешко би било да си замислите место кое може да ви понуди поголем душевен мир и чувство на спокој, од убавата куќа на плажа во Австралија...