видеo | Кафе пауза

Светот без мобилни телефони

Можете ли да замислите да го апдејтувате вашиот профил на Фејсбук, да поставувате видеа на Јутјуб или да твитате без мобилни телефони?
Датум: 13 јул 2013
, Автор: