Дали „Bonka Time“ е новата „Gangnam Style“? Погледнете го видео спотот и одлучете самите!

Дали предвидувањата на љубителите на овој жанр за оваа песна се реални или само оптимистични?

Видео запис за првата авторска песна на бендот Lithiüm: Приказна за љубовта запишана во сивиот дневник

Кај овој бенд интересно е тоа што најмалиот член, тапанарот Давид, има само 11 години, а веќе покажува извонреден талент за музика!

Музичкото видео за новата песна на Мелани Мартинез испраќа навистина моќна порака

Во најновото музичко видео за песната „Mrs. Potato Head“, Мелани го нагласува проблемот со денешните стандарди за убавина.

Псај се враќа на сцената со нов чуден видео спот за песната „Daddy“

Се сеќавате на Псај, нели? Кој би можел да ја заборави добро познатата „Gangnam Style“?

Лудата мода на црвениот тепих за овогодишните видео музички награди

Како и секогаш, познатите музички ѕвезди нè изненадуваат со нивниот луд избор на облека на црвениот тепих.

Меди Зиглер со воодушевувачки перформанс и во новиот спот на Сиа за „Big Girls Cry“

Воодушевува нејзиното манипулирање со изразот на лицето, со што додава многу емоции во песната. Таа едноставно не е иста кога ги гледате емоциите на лицето на Меди и кога не ги гледате.