вештачко | Кафе пауза

10 нешта направени од луѓето за коишто мислиме дека се природни

За следниве нешта речиси сите луѓе мислат дека се 100% природни, кога всушност се направени или барем изменети од луѓето.

Магична прошетка низ облаците

„Cloud Parking“ е магична инсталација која им дава шанса на луѓето да чекорат низ облаците, односно низ густа магла.