вечност | Кафе пауза

8 знаци дека тој е човекот кој никогаш нема да престане да ве сака

Овие знаци покажуваат дека тој ќе ве сака за цел живот.

Книга: „Царица“ – Шан Са

Приказна за единствената кинеска царица, најконтроверзната фигура во кинеската историја, која ќе ве одведе во дамнешни, далечни времиња и ќе ве маѓепса со едноставноста и длабочината.
Датум: 10 сеп 2014
, Автор:

25 знаци дека сте пријателки цела вечност

Ова се 25 знаци кои јасно ви даваат до знаење дека вие две сте најдобри пријателки веќе многу долго време.
Датум: 04 мар 2014
, Автор:

А таа ЉУБОВТА, има рок на траење?

Комарецот живее еден ден, розата три дена. Мачката живее 13 години, а љубовта три. Најпрво една година страст, потоа година нежност и на крај година здодевност...
Датум: 16 дек 2012
, Автор:

Мостот на љубовта и љубовните катанци во Келн

Во градот Келн, Германија се наоѓа познатиот мост „Hohenzollernbruecke“, чија ограда е преплавена со илјадници катанци.

Љубовен жар на стари години

Блогот „Old People Holding Hands“ на Оливија Гисинг дава одлични примери за тоа дека љубовта е вечна и дека трае цел живот.