Вистинска љубовна приказна од Титаник која е многу поромантична од онаа на Џек и Роуз

Неверојатна вистинска приказна за луѓето кои одбиле да се спасат и решиле смртта да ја дочекаат онака како што и живееле – заедно.

4 фази низ кои секоја успешна врска мора да помине

Овие фази се основата врз која треба да се изгради една цврста и успешна врска со потенцијал да трае вечно.

Најромантичната приказна за Свети Валентин која ќе ве расплаче

Со мојот мил сопруг Џон бевме во брак 46 години. Секој Свети Валентин тој ми ги праќаше најубавите цвеќиња, во кои имаше картичка со едноставна порака сочинета од пет зборови: „Мојата љубов кон тебе расте“.