вечна. почит | Кафе пауза

Тајната на здравата љубовна врска: По 84 години заедно тие сѐ уште се сакаат како првиот ден

Томас тврди дека веднаш штом ја здогледал Ајрин, знаел дека со неа сака да го помине целиот негов живот.