Филмови, дебати и велосипедска тура на „Вечерите на женски права“ во Скопје

Шеста година по ред, Денот на жената се одбележува со проектот „Вечери на женски права“ која нуди културна алтернатива на традиционалното прославување на овој празник.
Датум: 04 мар 2015
, Автор: