веце шолја | Кафе пауза

Изненадувачки факт: Кое е највалканото место во тоалетот?

Тоалетната шолја не е местото во тоалетот каде што се собираат најмногу бактерии.

Културно куче кое знае да користи веце шолја

Ако имате куче и сте ја почувствувале маката на свој грб, да го изнесувате секоја вечер надвор по нужда после полноќ, ве уверуваме дека после видеово ќе ви стане уште потешко. :)