ветеринар | Кафе пауза

Запознајте го најзгодниот ветеринар на светот: Сите сакаат да одат кај него!

Кога не работи во ветеринарната станица патува низ светот извршувајќи ветеринарни работи и ја истражува дивината.

Ветеринар открива што им се случува на милениците во последните мигови од животот

Сите сопственици на милениче треба да го прочитаат ова...
Датум: 01 окт 2018
, Автор:

Оваа неверојатна мачка е медицинска сестра во ветеринарен центар

Откако ветеринарите го спасиле од сигурна смрт, ова маче се обидува да ја возврати услугата.

6 знаци дека вашето куче чувствува некаков вид болка

Кучињата немаат начин на кој би ни кажале дека нешто ги боли. Па, како би требало да знаеме?

Белградски папагал научил да лае како куче

Си замислил дека е пес, па започнал да ги имитира неговите четириножни пријатели. Е тоа е папагалската работа! :)