вести | Кафе пауза

Експертите објаснуваат зошто добрите вести може да ве растажат

Минатата година беше многу тензична, па сè што ви се случува може да предизвика спротивставени чувства. Но, ронењето солзи во деновите кога се случуваат добри работи е збунувачко искуство.

8 вести во кои поверуваа сите благодарение на Интернетот

За поголема публика, корисниците на Интернет измислуваат секакви вести надевајќи се на нашата љубопитност и наивност.

5 начини на кои можете полесно да пренесете лоши вести

5 совети кои треба да ги имате на ум секој пат кога треба да споделите лоши вести...

Кога би немало интернет…

Замислете одеднаш да снема интернет од непознати причини и да не се знае кога проблемот ќе биде решен. Што би правеле во таков случај?

Топ 10 работи за коишто луѓето повеќе не плаќаат

Клучниот збор кој во последно време многу често се поврзува со интернетот е „бесплатно“. Па, како би можеле да се заработат пари од бесплатни работи? Останува на компаниите сами да си откријат начин, додека пак за останатите...
Датум: 14 јан 2012
, Автор:

5 кратки совети за успешен работен ден

Само мали измени во секојдневната работна рутина, може да ве направат попродуктивни и да постигнете многу подобри резултати. Ви нудиме пет куси и едноставни совети, кои ќе ви помогнат да внесете свежина...
Датум: 10 јан 2012
, Автор: