весели | Кафе пауза

13 смешни победници на наградите Comedy Wildlife Photography

Најдобрите 13 фотографии од смешни животни за 2015 година!

Смешни животни кои изгледаат како да се благо дрогирани

Со искривени фаци, разлигавени усти и исплазени јазици дефинитивно изгледаат како развеселени под дејство на наркотични средства. :)
Датум: 09 апр 2014
, Автор: