Вереникот ја оставил на олтарот, но таа сепак имала неверојатно забавен ден за паметење

Таа дошла до перфектен план сите заедно да го прослават тој ден кој требало да биде нејзиниот свадбен – да организираат фотосесија „Уништи го фустанот“.
Датум: 31 дек 2014
, Автор:

Го изгубила вереникот 2 месеци пред свадбата, па решила да се прости преку тажна фотосесија

Џанин, несудена невеста чиј вереник ненадејно умрел 52 дена пред денот на нивната свадба, направила нешто што претставува пример за човечка издржливост и надеж.
Датум: 16 сеп 2014
, Автор: