верверици | Кафе пауза

Смешни фотографии од верверички што ќе ви го разубават денот

Овие фотографии ќе ве уверат дека сè уште може да се пронајдат нови и уникатни идеи за фотографии, откако веќе ќе направите илјадници.

За оние со око соколово: Можете ли да го најдете глувчето меѓу сите овие верверички?

Есента е неисцрпна инспирација за унгарскиот уметник Дудолф, па затоа тој смисли нова задача за сите вас. Сè што треба да направите е да го најдете глушецот меѓу верверичките.

Истражување: Верверичките ги прислушуваат птиците за да знаат дали наидува опасност

Луѓето не се единствените живи суштества кои можат да одредат дали некоја ситуација е безбедна или не според знаците кои се појавуваат наоколу. И верверичките се способни за ова.
Датум: 16 сеп 2019
, Автор:

Неверојатни фотографии од диви љубопитни верверици

Фотографот Гирт Веген има дарба да го извлече најдоброто од неговите портрети. Интересно е што на портретите не се наоѓаат луѓе туку мали диви верверици.

Неверојатни верверици со боја на виножито

Индиската џиновска верверица е неодоливо суштество кое премногу долго се криело во длабочината на Индија.

Фотограф мами верверички во својот двор и прави прекрасни фотографии од нив

Фотографот Герт Веген направил мало „фото студио“ во својот двор кое му служи за да привлече животни и потоа да ги фотографира.

Фотограф ја направил најслатката фотосесија со верверички

Талентираниот руски фотограф Вадим Трунов и порано имал блиски средби со верверички, но на неговите фотографии првпат можеме да видиме како овие животни си играат и меѓусебно се фотографираат.
Датум: 19 фев 2015
, Автор:

Слатките верверички во дворот на една фотографка

Овие љубопитни животинки се совршени за фотографирање, бидејќи барајќи места каде да ги скријат своите плодови, тие ги испитуваат сите предмети кои Ненси ќе ги остави во својот двор.