венче | Кафе пауза

8 слатки додатоци за коса кои ќе послужат и во есен

Ова лето, постојат некои додатоци кои освен во топлите месеци изгледаат одлично дури и во есента. Следуваат 8-те летни додатоци и совети како да ги носите во постудените месеци кои доаѓаат.