венчање | Кафе пауза

7 погрешни причини за стапување во брак

Тешко е да се биде во брак, но уште потешко може да биде доколку се венчате од погрешни причини.

Какви промени да очекувате во односот со партнерот откако ќе се венчате?

Очекувано е дека бракот ќе внесе мали промени во динамиката на вашите чувства и начин на живот.

Што треба да направите со вашиот партнер пред да стапите во брак?

Колку и да сте сигурни во љубовта на вашиот партнер и колку и да се чувствувате подготвени за овој голем чекор, треба да ги имате следниве неколку работи предвид...