Венера во Овен | Кафе пауза

Како ќе ни влијае Венера во Овен до 15 март?

Понекогаш е потребна храброст за да се впуштите во авантурата наречена „љубов“!

Астролошка прогноза до 28 мај: Што ќе ни донесе магичната Венера во Овен?

Овој месец нè очекува нов почеток во поглед на љубовниот живот, но и во поглед на финансиите!