Велс | Кафе пауза

Дали знаете каде се наоѓа кралството на книгите?

Идеална дестинација за сите книгољупци!

18 нешта кои треба да ги направите во Велика Британија

Веројатно може да се напишат стотина нешта што би можеле да ги направите во Англија, Шкотска, Велс и Северна Ирска, но моравме да издвоиме само 18.