Одлични и креативни начини на кои можете да го чувате велосипедот доколку живеете во мал стан

Доколку ентериерот е добро испланиран, тогаш може да се најде место за сè...

Roxy & Rocco – два стари велосипеди кои добија втора шанса

„Dragon Custom“ е македонска компанија за „кастм“ велосипедизам којашто реставрира велосипеди и се бори за идејата да се извадат старите велосипеди од гаражите и подрумите, за да им се даде нова шанса.

Извонреден кружен тек за велосипедисти во Холандија

„Hovenring“ е неверојатен висечки кружен тек во Холандија, наменет за движење на велосипедистите, со цел тие безбедно да преминат над густиот сообраќај.

Стилски шлемови за градски велосипедизам

„Овие шлемови ги спојуваат модата и заштитата. Тие се избор на урбаните велосипедисти“.
Датум: 18 јул 2013
, Автор:

Прекрасна продавница за велосипеди

Прекрасната продавница за велосипеди „Pave“ се наоѓа во Барселона, Шпанија и е дизајнирана од страна на Јоан Сандовал.

Амстердам – градот на велосипедите

Амстердам е еден од најпознатите велосипедски расположени градови во светот. Во него живеат 750.000 луѓе, кои поседуваат 800.000 велосипеди.