Велосипедисти на оригинален начин протестираат за поголема употреба на велосипеди

Група летонски велосипедисти од здружението Let’s Bike го одбележале Светскиот ден без автомобили протестирајќи на многу паметен и оригинален начин.

Кога некој ви се дере од кола…

Велосипедистите се често на мета во сообраќајот, па овој кус стрип кој ќе ви посочи неколку можни реакции на грубото довикување од возачите на автомобилите.
Датум: 21 апр 2014
, Автор:

Неверојатни велосипедски трикови кои ќе ве импресионираат

Запознајте го Мартин Ештон, човекот кој ќе ве помести од столчето со своите неверојатни способности, додека седи зад велосипедскиот волан.

Стилски шлемови за градски велосипедизам

„Овие шлемови ги спојуваат модата и заштитата. Тие се избор на урбаните велосипедисти“.
Датум: 18 јул 2013
, Автор: