вегетација | Кафе пауза

Планината Таранаки во Нов Зеланд

Таранаки е активен вулкан кој се наоѓа на северниот остров на Нов Зеланд и се карактеризира со циркуларен распоред на вегетацијата околу него и прецизно обликуван вулкански конус.

Атрактивен канцелариски дизајн со вегетациски шмек

Специфичност на овој простор му даваат фикусните дрва со прикриени жардиниери, кои создаваат чувство на прекрасен отворен простор исполнет со светлина и вегетација.