10 работи кои ќе се случат со вашето тело ако престанете да јадете месо

Дебатите за тоа дали е здраво или не да се биде вегетаријанец изгледа ќе траат вечно. Ако се откажете од месото нормално е да почувствувате некои промени на вашето тело.

7 промени кои треба да ги направите во исхраната ако сакате да станете вегетаријанец

Иако можеби е само минлив тренд, од овој животен стил има многу здравствени придобивки.