10 одлични причини зошто да јадете помалку месо (дури и да не сакате да бидете вегани)

Доколку ви е потреба мотивација за оваа промена, погледнете ги следниве 10 добри причини кои треба да имате во предвид при вашата одлука...

18 проблеми со кои се соочуваат вегетаријанците

Ова се дел од проблемите со кои речиси секојдневно се соочувате доколку не јадете месо.
Датум: 02 феб 2014
, Автор:

Вегетаријанска лазања со спанаќ

Лазања без месо, која никогаш нема да ви се здосади...