Мачињата се шетаат слободно во оваа книжарница, а купувачите дури може и да ги вдомат

Секој кој ќе влезе да купи добра книга, ќе забележи нешто необично и многу симпатично. Мачиња на сите страни!

Кучето е најдобар пријател на човекот: 7 причини зошто треба да вдомите постар пес

Голем дел од постарите кучиња, ако не се вдомат, први ќе бидат еутанизирани.

Фотографии кои ќе ве стопат: Како се менува животот на животните од улица штом ги вдомите?

Разгледајте ги само овие пред и потоа фотографии и видете ги нивните лица откако добиле ново семејство и тоа ќе ви стане уште појасно.