вдовица | Кафе пауза

Може ли да се умре од тага и скршено срце?

Синдромот на скршено срце, според најновите американски истражувања, навистина може да предизвика смрт. Оваа појава е најизразена кај вдовиците и вдовците, а причината лежи во големиот емоционален стрес.
Датум: 21 ное 2013
, Автор: