варено вино | Кафе пауза

Глог – Данско варено вино

Пијалак од северот на Европа кој ќе ве затопли во студените денови...

Варено вино според рецептот на Џејми Оливер

Што е зимата, ако не совршено време за чаша варено вино. Еве како во домашни услови сами да го подготвите и тоа според рецептот на одличниот Џејми Оливер.

Варено вино со калинка

Одличен пијалак за зимскиот празничен период…