вандализам | Кафе пауза

25 вандализирани знаци со урнебесно смешни одговори

Некои луѓе се многу креативни, имаат извонредна смисла за хумор и се многу храбри. Благодарение на нив можеме да се насмееме на овие знаци кои се вандализирани, но и многу смешни.