вампири | Кафе пауза

4 научно докажани факти за вистинските „вампири“

Постојат некои нарушувања на крвта што се многу слични со генетската мутација застапена во народните приказни за вампирите.

ТВ серија: Лондонски хорор приказни (Penny Dreadful)

Една група луѓе во викторијански Лондон се здружуваат со цел да се борат против натприродни сили...

Филм: Академија за вампири (Vampire Academy)

Средното училиште никогаш не било потешко...

Вампирски дневници (The Vampire Diaries)

ТВ серија за средношколци и вампири, за љубовта и одмаздата
Датум: 01 сеп 2010
, Автор: