Како да го бојадисате вашиот ѕид во омбре стил?

Освежете го вашиот дом, бојадисувајќи некој ѕид во модерен омбре стил во боја на мента. Вашето живеалиште ќе изгледа модерно и ќе се прелева во релаксирачки океански бои.

Кујнски прибор со кој многу ќе се забавувате

Кое дете не би се израдувало доколку за појадок му испржите јајца во форма на був?