валцер | Кафе пауза

Есенска валцер плејлиста

Дали сте расположени за малку валцер?

Интересни факти за најпознатите композитори на класична музика

Моцарт, Бах, Хендел, Вивалди, Чајковски... покрај сè, биле само луѓе. Имале љубовници...