вадење | Кафе пауза

Дали навистина треба да ги вадиме умниците?

Постојат поделени мислења на оваа тема и треба да бидете добро информирани за да ја донесете вистинската одлука.

Умници – што да се прави со нив?

9 од 10 луѓе имаат барем по еден заглавен умник, додека третина од популацијата ги нема воопшто.
Датум: 15 мар 2012
, Автор: