бјути трик | Кафе пауза

Бјути трикови што настанале пред неколку векови, а ги практикуваме и денес!

Жените уште во минатото се грижеле за својата убавина и користеле различни трикови и методи за разубавување.

Необични, но ефикасни совети за нега и убавина

Секогаш сме во потрага по некои нови, подобри и уште поефикасни начини за подобрувње на нашата рутина...

Можеби не верувате во нив, но овие трикови за убавина навистина функционираат!

Некои трикови за убавина се прилично бизарни што воопшто не е чудно зошто луѓето се сомневаат во нивната вистина.

Заспивате со шминка на очите? Овие супермодели имаат да ви кажат нешто во врска со оваа навика!

Верувале или не, некои од најголемите светски убавици го практикуваат добро познатиот трик за убавина – спиење со шминка на очите!