бујна | Кафе пауза

Неколку трикови за фенирање кои ќе направат вашата коса да изгледа погуста одошто навистина е

Доколку сакате вашата коса да изгледа густо започнувајќи од пределот кај коренот, а со тоа и да предизвикате поголем волумен, тогаш треба да ги научите следниве техники на фенирање.

Нов, сосема различен рецепт за здрава и сјајна коса

Новиот тренд на миење коса, т.н. „обратно миење“ го подразбира баш тоа. Наместо да нанесувате прво шампон, па потоа балсам, како што тоа сте го правеле цел живот, сменете го редоследот.
Датум: 04 мар 2014
, Автор: