Бушава азбука | Кафе пауза

Бушава азбука на англиски

„The Alphabet 2“ е кратко видео, кое по сè изгледа ја користи идејата на „Бушавата азбука“, притоа применувајќи разни техники и материјали во мали и големи простори.
Датум: 26 сеп 2011
, Автор: