Куклите на излозите во бутиците се здебелуваат?

Шведскиот бутик H&M поставил реалистично обликувани манекенки на излогот, со цел нивните муштерии да видат како навистина облеката ќе изгледа на нив.

Првиот бутик „Версаче“ за деца

Светски познатиот интернационален италијански бренд „Версаче“, на чело со Донатела Версаче, неодамна го отвори првиот бутик „Версаче“ за деца. Тој се наоѓа во Милано, каде во 1978 г. беше отворен и првиот официјален бутик...
Датум: 12 јан 2012
, Автор:

Моето прашање е: високо или не?

Високо Ц не е тонот на мојот глас. Високо Ц е високо во сантиметри, или како што милуваат моите пријатели често да кажат, повисока сум од повеќето луѓе во мојот живот.
Датум: 07 ное 2010
, Автор: