Волшебна панорамска фотографија од Дубаи која ќе ве вџаши

Ова е најверојатно најголемата фотографија во светот.Таа нуди луксузен панорамски поглед од највисоката зграда во светот, Бурџ Халифа, овозможувајќи ви да „бидете“ во Дубаи, бар за момент. :)