Бурбери | Кафе пауза

Есенска модна инспирација

Оваа година во есенските модни трендови преовладува елеганцијата, женственоста и едноставноста.

Бурбери – колекција пролет/лето 2012

Под креативната визија на Кристофер Бејли, секој аспект од модниот бренд Бурбери се развива со модерна и чиста експресија која ги задржува оригиналните вредности и традиции од времето кога била основана во 1856 година.
Датум: 03 фев 2012
, Автор: