7 неверојатни жени коишто предизвикаа вистинска бура на Интернет

Во 21-виот век жените имаат многу повеќе опции за тоа што можат да бидат, да прават и да постигнат.

Прочитајте го ова ако чекате бурата во вашиот живот да помине

Додека чекате оваа бура да помине, без разлика каква е, обидете се да ја замислите секоја претходна бура што сте ја преживеале.

10 дена екстремни временски услови во Словенија резултирале со пејзажи како од бајките

Словенскиот фотограф Марко Корошец бил доволно храбар да се искачи на планината Јаворник во Словенија по 10-дневното беснеење на снежната бура на почетокот на декември.
Датум: 23 дек 2014
, Автор:

30 работи за кои не сте свесни дека и другите ги прават

Мислите дека сте многу чуден човек? Точно, сите ние сме чудни, а овие начини на однесување го потврдуваат тоа. :)

Застрашувачки фотографии од песочни бури

Во својата најсилна точка, ветриштата од овој вид песочни бури можат да достигнат брзини помеѓу 35 и 100 километри на час, често појавувајќи се без никакво предупредување...