Нов тренд во стилизирање на косата: Фризури за скриената бунтовничка во вас!

До сега сè се сведуваше на промена на бојата на косата, но овој нов тренд бара да ги земете во своите раце машинката за стрижење и бричот.

20 знаци дека сте вистинска бунтовничка

Тие се бунтуваат против лудиот свет кој постојано се обидува да им каже какви треба да бидат и успеваат во сите оние нешта кои ќе си ги постават како цели.

5 контроверзни жени кои го промениле светот

Многу жени низ историјата ја имале храбороста јавно да говорат и да предизвикаат големи промени. Ова се дел од најконтроверзните жени кои не се плашеле да го променат светот.
Датум: 22 ное 2013
, Автор: