бумеранг | Кафе пауза

30 закони на кармата: Сè што се случува во вашиот живот зависи од овие работи

Сигурно многупати сте слушнале дека и позитивната и негативната енергија што ја испраќате ќе ви се врати како бумеранг. Но, постојат и други, помалку познати закони на кармата.

Доброто со добро се враќа

Кога последен пат помогнавте на некој изнемоштен старец да ја премине улицата? И понудивте ли помош на бабичката која едвај ги носеше торбите или можеби го поделивте вашиот сендвич со бездомникот...
Датум: 25 дек 2011
, Автор: