Леден дожд го претворил Букурешт во замрзнат апокалиптичен град

Погледнете ги фотографиите и уживајте во апокалиптичната атмосфера на Букурешт.

Мал шармантен стан во Букурешт

Ова мало, но многу шармантно станче се наоѓа во Букурешт, Романија...