будалаштини | Кафе пауза

10 причини зошто будалестите парови имаат најцврста љубовна врска

Под сите тие шеги, умни досетки, смеење и будалштини се крие силно и нескршливо чувство за припаѓање, сигурност и пред сè, среќна љубов!

6 будалаштини во кои серијата „Сексот и градот“ нè натера да веруваме

Култната серија која ја гледаа и жени и мажи на сите возрасти, помести многу граници во однесувањето на жените, но и во машко-женскиот однос. Сепак, некои работи во серијата се претерани.
Датум: 04 дек 2013
, Автор: