бубрег | Кафе пауза

10 факти кои звучат како лага, но се вистинити

Ви претставуваме 10 факти кои ќе ве остават збунети и вчудовидени, токму како фаците кои ги прави Бритни. :)
Датум: 11 јан 2015
, Автор:

Здравствените придобивки од пивото

Без разлика на каков тип пиво сте навлечени, доколку го пиете во умерени количини, со сигурно ќе ги осетите неговите бенефити.