Новата шармантна Фолксфаген Буба Кабриолет

Најновата верзија на легендарниот модел на Фолксфаген е одличен спој на практичност со добро познатиот стил на Бубата кој ја направи омилена меѓу многу генерации љубители на автомобили.

Приказната за „Бубата“ – најпопуларниот Фолксваген автомобил

Во 1955 година, Бубата станува првиот автомобил во Европа со производство од над милион автомобили годишно.

Автомобил од отпаден материјал

Индискиот уметник Haribaabu Naatesan создаде „Буба“ во реална големина, користејќи отпаден материјал како дел од кампањата „Think Blue“, на компанијата Фолксваген...
Датум: 20 фев 2012
, Автор: