бубамари | Кафе пауза

Летни, летни бубамаро, донеси ми гости

Макрофотографиите од овие малечки симпатични животинки, со дождовни капки распослани по нивниот грб, се истовремено фасцинантни и неверојатно симпатични.

Животни кои го предвидуваат времето

Се верува дека постојат животни кои можат да го предвидат времето. Нивната моќ на предвидување има точност до 39%. Следете го однесувањето на следниве животни и дознајте каков ќе биде утрешниот ден.
Датум: 13 сеп 2012