9 пати кога вистинската историја била побрутална од ТВ серијата „Игра на тронови“

Погледнете кога историјата била позастрашувачка и од самата серија „Игра на тронови“

Филм: Безредие (Lawless)

Кога законот е корумпиран, одметниците стануваат херои

Филм: Дивјаци (Savages)

Филм за борбата на едно пријателство против бруталните мексикански нарко-картели...