Бруно Марс | Кафе пауза

Billboard Hot 100: кои синглови во 2013 најдолго беа #1?

Имаше вкупно 11 синглови кои го освоија првото место во 2013 година. Еве кои се тие.

Современите родители ги успиваат децата со песни од Ријана и Адел

Традиционалните песни како „Twinkle Twinkle Little Star“ се прогласени за старомодни и глупави и наместо нив, родителите ги пуштаат хитовите на Адел, Бруно Марс или Ријана.

Четиригодишниот двојник на Бруно Марс

Во познатото американско ТВ шоу на водителката Елен Деџенерис се појави уште една Јутјуб-сензација. Имено, станува збор за четиригодишниот Кај Лангер...