Бруклин | Кафе пауза

Книга: „Бруклински будалаштини“ – Пол Остер

Книга за неколку животни приказни испреплетени со милион мали случајности кои на крајот откриваат една гола вистина – и најмалата одлука може да влијае и да ни го обликува животниот пат.

5 митови за ноќниот живот во Њујорк

Њујорчанката Џесика Кјулик сфатила дека светот погрешно гледа на ноќниот живот во Њујорк и ни ги открива петте најчести митови поврзани со него.