Вистинските причини за потонувањето на Титаник

Најновите докази откриваат дека покрај парчето мраз постоеле и неколку други фактори кои придонеле за катастрофата.

5 нешта во домот кои носат несреќа и 5 кои носат среќа

Имате чувство дека постојано ве следи несреќа во животот? Можеби постои решение за тоа.

Плажата на бродоломот

Лоцирана на брегот на Закинтос, Грција се наоѓа плажата Навагио или попозната како Плажата на бродоломот.